1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2314755

Sv: Apropå nånting...
Huge: "Ni har väl presterat ungefär vad alla, både utomstående och ni själva, rimligtvis har förväntat sig."

Förutom föreningen själva då - med målsättning att nå play-in inför säsongen...

Tycker inte att kritiken från oss fans är obefogad utifrån detta. Men även utifrån upprepade påståenden och lovord från klubben och ledarna angående att de minsann har lärt sig av senaste sejouren i SHL - att nu var föreningen redo att gå upp och man ska inte upprepa samma misstag som senast.

Det gick ju väldigt bra...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: "Tycker inte att kritiken från oss fans är obefogad utifrån detta. Men även utifrån upprepade påståenden och lovord från klubben och ledarna angående att de minsann har lärt sig av senaste sejouren i SHL - att nu var föreningen redo att gå upp och man ska inte upprepa samma misstag som senast.

Ja, men bara för att man säkerligen haft allvarliga och hyggligt realistiska intentioner och har lärt sig nånting av senaste sejouren så är ju det ingen absolut garanti för att ni skulle göra det bättre iår än vad ni de facto har presterat så här långt. Det har samtidigt varit små marginaler här mot slutet, nån dålig/slarvig match mot DIF och framförallt förlusten hemma mot IKO blev väl mer eller mindre dödsstöten för möjligheterna att undvika kvalspel. Vinster i dom här båda matcherna och ni hade kanske varit i samma sits som oss nu, vem vet.
Förstår att ni naturligtvis är besvikna men tycker ändå att ni är lite väl hårda mot tränarna, framförallt mot Freddan som ändå varit med om att både ramla ur och ta sig upp med ert lag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Sundhetstecken att Timråfans är förbannade och ställer krav och vill ha svar på frågor. Värre när folk slutar bry sig om hockey och dess betydelse för orten.
Kommentera