1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581470 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2319354

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
mikenomad: är det någon som fokuserar på fel saker är det väll ändå dick. Han vekar helt ha glömt att det är hockey han ska spela.

Sedan har jag sakt hela tiden att timrå har en ganske jämn nivå man var något sämte än övriga lag men man höll ändå en jämn nivå man var i prisip aldrig utspelade mot något lag.

Djurgården där imot har gjort ett par jätte bra matcher men ochså enormt många riktigt dåliga. I kvalet gäller det och prestera 7 matcher och det kommer inte Djurgården och kunna göra dom kommer blixtra till och ta någon match men sedan vara lika usla i nästa. Sakt 4-2 till timrå och det är där vi kommer hamna mer än 2 matcher tar inte Djurgården i deta kval.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Jag vill med detta inlägg inte på något sätt provocera men jag gillar inte Dick speciellt mycket som spelare även om han såklart besitter en massa kunskaper så är han en dryg jävel allt som oftast men att sitta och skämta om någons övervikt är väl ändå inte ok, jag är själv överviktig och försöker varje dag bli av med den med promenader ändra kosten m.m, inte många kilon men tillräckligt för att jag skall tycka synd om mig själv när jag ser mig i spegeln.

Hur hade ni reagerat om Dick spelat i Timrå och någon annan supporter skämtat om hans övervikt? förmodligen hade ni försvarat honom till 100 %

Lycka till mot DIF och hoppas ni håller er kvar i SHL

Puss och kram från Dalarna
Låst ämne