1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2319358

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Jag vill med detta inlägg inte på något sätt provocera men jag gillar inte Dick speciellt mycket som spelare även om han såklart besitter en massa kunskaper så är han en dryg jävel allt som oftast men att sitta och skämta om någons övervikt är väl ändå inte ok, jag är själv överviktig och försöker varje dag bli av med den med promenader ändra kosten m.m, inte många kilon men tillräckligt för att jag skall tycka synd om mig själv när jag ser mig i spegeln.

Hur hade ni reagerat om Dick spelat i Timrå och någon annan supporter skämtat om hans övervikt? förmodligen hade ni försvarat honom till 100 %

Lycka till mot DIF och hoppas ni håller er kvar i SHL

Puss och kram från Dalarna
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
mattias - 74: Allt är möjligt. Kosten är a och o skulle jag säga. Klart man får äta nått onyttigt då och då.

Jag gick för 2 år sen ner ca 30 kg på typ 6 månader. Då var jag dock smått manisk och räknade minsta kalorintag. Behövde för egen del vara övernitisk för att få den pushen då.

Finns ju sidor på nätet man slår in sin läng och ålder och hur mycket man tränar i veckan för att få ut hur många kalorier man bör få i sig varje dag. Kalorier in och ut, "svårare" är det inte egentligen och det är det jag gick mest på egentligen. Plus viss kost som kan hjälpa till förbränningen. 🙂

Det som är viktigast är väl att hitta ett hållbart levnadssätt. En annan har ju gått upp nått kg, men tänkte ta nya tag igen nu när vädret börja bli så härligt och det är behagligt att ta sig lite längre promenader etc. 😊
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
mattias - 74: Jag gick ner från 80 till 65 på två månader och innan det gick jag bara upp i vikt. Längd runt 170. Det var bara att äta mindre. Mycket mindre. Man har bara låtit hjärnan intala sig att man kan äta mycket och att stora portioner är "lagom". Skippa snabbmat så ofta så som de går men det är inte hela världen. Godis och snacks är nog största boven till att man går upp eller ligger kvar. Kämpa på bara, det går om man vill!

Hade Dicken spelat i Timrå så hade jag tyckt det var lite pinsamt att han är lite chubby, han är trots allt elitidrottare.
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
mattias - 74: Nja, det vettefan om man skulle försvara en övervikt hos en egen spelare. Men visst är det lätt att spela utseende-kortet, och jag är absolut inte bättre själv. Jag tänker ju att att skriva nåt fyndigt om dubbel-dip och plusmeny när jag ser Snoppen.

Sen hittar man en spegel och ser två hakor, mage utan rutor och en platt stjärt. Totalt gubbful. Ingen bamse som dinglar heller, så jag låter bli att försöka kommentera utseende. Man är ju ingen like-raket kroppsmässigt på IG om man säger så.

Men, skulle jag veta att fyra Big Macs skulle göra Snoppen orkeslös i match 3, så visst fan skulle jag leka Foodora och leverera en påse till hans yttrerdörr.

Och Sörensen. Vad rakt hår du har! Jaaa-aa.
(för dom som minns)
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
mattias - 74: Nu är ju Dick själv inte sen att gå till personangrepp i sitt häckleri och det är väl lite det, hans egna mobbarattityd, som gör att han blir extra utsatt. Men håller med, övervikt och utseende är under bältet.
Grattis till segern igår, förpassa nu låtsaslaget på sommarlov
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
mattias - 74: Människor ser olika ut, och ingen ska dömas för hur dom ser ut. Jag vet exakt vad du pratar om då jag själv inte heller är någon fitnessmodell direkt... MEN i dessa forum får man ta mycket med en nypa salt, för sitt eget bästa. Tänker utsökt tillbaka på när Ledin skrek "Tjockis!" till Salo, som inte var fet, men det var ett sätt att komma in under skinnet på honom.

Precis som spelarna så spelar fansen sin roll, även om den kan vara rätt brysk och "icke-PK" rätt återkommande. Det jag försöker säga att det är skillnad på värderingar i verkliga livet och på forum där 90% skrivs i affekt. Mer en förklaring än att försvara valen av ord som egentligen inte är optimala. :)

Och du, jag tror på dig, fortsätt vara fokuserad på uppgiften. Precis som jag hoppas grabbarna i laget är!
Låst ämne