1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2321926

Sv: Apropå nånting...
”Var sak har sin plats” och ”en sak i taget” brukar Alfons pappa säga till honom när han vill titta på tv, äta och leka samtidigt.

Nu parkerar vi sportchefsfrågan tills kvalet är färdigspelat. Låt inte illvillga tidningar få oss att tappa fokus. Målbild: nästa period. Tänk INTE längre nu.

I sann Sune-anda:
N Ä S T A P E R I O D, A L LA !!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
sargad: OK fokus på nästa period men erkänn... skulle det inte vara rätt härligt med oavgjort efter full tid imorgon och sedan avgör Boyce i 5e perioden. Kanske inte lika härligt som en 3-0 ledning efter 1a perioden men ändå
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Nej spelare och tränare etc blir ofta klar för andra klubbar under brinnande slutspel/kvaltider. De brukar vara tillräckligt proffsiga att ge allt ända in i kaklet ändå. Kolla bara när vi gick upp 17/18, alla spelare som var klara för andra klubbar gav allt.
Jag tror att om Nubben är klar för HV så vet alla spelare nu i laget redan om det och nog lär han berättat det när han förhandlar om förlängningar med Rattie,LaLeggia, Hanzl m.m. som väl år har vi Ante kvar och han verkar omtyckt.
Tror inte vi står och faller på Nubben om Hanzl och Ratties vara eller icke vara faktiskt. Jag förväntar mig också att han ser till att bygget är färdigt i princip innan han drar vidare, det är jag inte ens orolig över heller.

Nu fokuserar vi på det som är viktigast, ni alla som är på plats imorn, ge allt och ös på läktarna! Infria Ratties förgoppningar om att lyfta taket på arenan. DIF med Lill Snorre i täten kommer darra av ångest när han ser och hör den röda väggen imorn. 💪
Kommentera