1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2323569

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Ångesten innan match var inget skämt. Ångrar inte en sekund att jag åkte upp(med facif I hand). Fick surra med ante (och Freddan) innan match. Var kvar i restaurangen/baren väldigt länge efter match och fick skåla med grabbarna innan de drog på lagfest. Vad är definitionen av ”mer lättad än… ja lättad?”
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Tikare08a: Det här är så episkt så att det saknar proportioner. Davids kamp mot Goliat. Bönderna mot storstan. Det lilla mot det stora.

Exakt alla trodde på det omvända. Framför allt Djurgården själva. Och riksmedia. Ante ville något helt annat och fick med sig laget. Man gör sina fyra bästa matcher på hela säsongen i kvalet. Alla spelare levlar upp totalt och Ante är dirigenten som förtjänar en staty. En dirigent som fick gruppen och individen att växa. Hanzl, Rattie, Andersson och Svensson är alla på världsklassnivå och fler med dom.

Så jävla oväntat efter den här pissiga säsongen. Så oväntat med tanke på att det är Timrå IK vi älskar. Så vackert och så rättvist. 4-0 i matcher skojar man inte bort. Många har klivit fram och blivit hjältar, som i en saga. En saga med ett lyckligt slut.

Jag kommer att kunna berätta för mina barnbarn att jag var där. Jag var med. Jag var där den där episka lördagen som kokade ner ett kval till en match.

Kärleken till Timrå blev inte mindre ikväll.

Mot SHL 22/23! ❤️
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Tikare08a: var Fredrik Andersson (fd tränare) på matchen? Eloge till honom i såna fall👏 är själv totalt slut efter matchen,
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Jag skriver sällan här men jag läser allt av ren nyfikenhet. Har så god insikt i TIK att jag känner mig lugn trots att jag bott i 08 land i så många år men jag måste efter dagens match skicka den fetaste elogen som går att utdela till ALLA som var på arenan idag. Stämningen…. Går inte att förklara för en utomstående… ljudnivån kommer aldrig NÅGONSIN få upprättelse om du inte var där. Sjukaste jag varit med om. Tack Timrå IK, tack ståplats. Tack alla
Låst ämne