1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577856 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2324055

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Villervalla: Hudiksvall kan bli farmerteam åt Timrå
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Måndag idag och man har fortfarande inte hunnit smälta allt ännu det man fått uppleva senaste dryga veckan. Den metamorfos laget genomgått under kvalet saknar motstycke. Vi vinner alltså mot mesta mästarna Djurgården, vi skickar dom rakt ned i HA och vi gör det inte på flax. Vi gör det på ren o skär klass. Vi är bättre än DIF varje match. Vi krossar dom i 2 matcher på Hovet. Jag vet inte vad Ante Karlsson aka mittbenan sagt eller gjort, men han lyckades få ihop ett fungerande spelsystem, få samtliga spelare att kriga för varandra, samt lyckas leda laget till ett sällan skådat segertåg genom kvalet. Jag har skrivit tidigare att Ante inte bevisat något ännu i Timrå IK, men nu har han gjort det. Nu har han bevisat att det är honom vi ska satsa på som headcoach inför kommande säsong.

Sedan är det ju inte bara mittbenas förtjänst detta, spelarna har ju lyft sig något enormt även och visat att man är bäst när det gäller som mest. Tim Erixon och EA blev ju som helt nya spelare i kvalet exempelvis. Hanzl, Rattie, Lodin, Lööke, Boyce, Walli, Johansson, Laleggia, Svensson, Westerlund, Blomqvist, Hartmann, Lundin, Åberg, Zajac, till o med Alvarez höjde sig och var som bäst när det gäller för att nämna några.

Sedan en annan faktor som varit en stor bidragande orsak till detta succékval. Publiken och fansen. Västra stå har ju varit fullkomligt lysande tillsammans med en lika aktiv sittplatspublik. Har sett många matcher live genom åren, men trycket hemma i lördags var nog det bästa jag varit med om i NHC. Mäktigt även med en totalt fullsatt arena som var klädd i rött och vitt. Svårslaget.

Sedan att Nubben får avsluta så här med flaggan i topp till slut är lika fantastiskt.
Tack Nubben för allt!

NU börjar Silly Season och som den börjat även. Lander officiellt klar idag är ju verkligen som grädden på moset. Som någon skrev, det var många år sedan man längtade till hösten och att sommaren ska gå snabbt över. Otrolig skön känsla man har, och den är vi alla timråfans värda efter allt harvande.


Tack alla!
Låst ämne