1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2325663

Sv: Silly Season 2022-2023
I och med att de lagt ut på hemsidan att bygget går vidare imorgon, så är min förhoppning att de gjort detta för att öka på spänningen.

Ser fram emot något riktigt stort imorgon.

Jag vet inte hur ni känner men Rattie känns super viktig att få klar officiellt. Här lever man med känslan av att man kan förlorar något som man verkligen inte vill förlora.

Det är sjukt jobbigt, nästan samma känsla i kroppen som inför kvalet att Timrå ev inte skulle klara sig kvar. Rattie är och har blivit en mycket omtyckt spelare, som skulle göra hela Medelpad glada om han krita på.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
lungan: av allt jag har hört så är det klart. Klart innebär visserligen lika mycket muntligt som skriftligt och alla vet att skriftligt är de enda som är bindande. Jag skulle bli extremt förvånad om de inte stämmer att han skrivit två år. Isf är det inget fel på information utan att något har hänt på vägen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
lungan: Vet inte varför men känner mig inte alls nervös över att tappa Rattie. Sa inte Madhawk att han hört om ett 2 årskontrakt där?

Har funderat en del och eftersom Rattie mått bra med Lodin och Hartmann med sig som grävlingar som går i bräschen fyssikt och sen Hanzl mellan sig, så känner jag så här lite med kedjeformationer. Splittar gärna på Lander och Wedin då de är rätt intensiva spelare som går i bräschen så sett och kan vara bra att få driva egna kedjor så sett med energi.

JJ/Mattson

Emil-P-Lander-Rattie
Åberg/NY-Hanzl-Wedin(Åberg för dyr, jag vet)
Hartmann-Erik.A-Blomman
Alvarez-Lundin-Walli
:Extra-Boyce/Liljegren

Didde-LaLeggia
Eronen-Erixon
Fille/NY-Svensson
Carlson/Junior/NY
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
lungan: Rattie la upp ett bildkollage på instagram med texten "sweden year 1", så det lutar ju åt att det blir något år till😁Hörde något om att dom ska ha barn också så lite kontinuitet vill dom nog ha. Ryktet om 2-årskontrakt kan nog stämma med andra ord
Låst ämne