1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582973 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2326143

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: "Det kommer inom kort. 
Allt är väldigt tidigt ännu och prio 1 är säsongskort som kommer släppas upp till försäljning och sen kommer info och uppdatering om medlemskap, vad det innehåller och hur du kan köpa det 👍"

Fick svar redan ikväll angående medlemskap.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Undrar ändå om inte tajmingen på petningen av Freddan var en sista uppvisning i Nubbens fingerspitzgefûh i Timrå? Jag vet, en sanning med mycket stor modifikation, han snarast tvingades till att göra det, men jag tror det kan ha varit den ultimata tidpunkten.

Det är lätt att mycket vill ha mer och man kan känna att play-in legat inom räckhåll om det gjorts tidigare. Men jag är inte så säker på det. Jag tror väckarklockan ringde vid exakt rätt tidpunkt. Effekten blev större än jag tror någon här eller i föreningen kunde hoppas på. Vi fick se ett helt annat lag på isen under play out-matcherna, vi fick ett lag med SHL-skills. På riktigt.

Men effekten av sådana här förändringar har en tendens att plana ut efter ett tag och jag är inte säkert att laget kunnat hålla samma höga nivå under en längre tid. Truppen var inte tillräckligt bra för det..

Jag tycker man kan kika lite på Djurgården som jämförelse. Efter skräckpremiären mot Örebro (1-7) så tog Djurgården poäng i tolv av sina kommande 16 matcher, varav tio var segrar. Men nånstans där var smekmånaden över och bränslet tog slut och dom avslutade med sju raka förluster.

Med tanke på vad Nubben har gjort för Timrå under alla år, goda som förskräckliga, så väljer jag att hylla honom för genidraget att vänta så länge som han gjorde.

Tack för allt, Nubben!

Och ett lagom stort lycka till i HV!

Alltid rött, alltid rätt!
Kommentera