1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2326238

Sv: Silly Season 2022-2023
Idag hoppas vi på att vi får se att Rattie och/eller LaLeggia är klara!

Sen känns det tämligen troligt att vi också får se att Rajaniemi och/eller Åberg lämna.

Jag hoppas fortfarande att vi kan signa Paigin, vore bra för vår backuppsättning!

Någon som kommer ihåg Patrick Wiercioch? Han stod något förvånande utan lag denna säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Patrick Polly: Rattie är a och o skulle nån vill ha honom står nog alla shl klubbar i kö inkl Hv som jag tror går upp
Men det är bara en gissning...
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Patrick Polly: kommer ihåg wiercoch? Han spelade i tik förra sässen så vad tror du mannen 😂 han ska dock inte beträda Shl-hockey
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Patrick Polly: Har hört från säkert håll att klubben drar i Eric Martinsson som spelade i HV förra säsongen där han gjorde 37p som back.

Angående Åberg så är han öppen för att stanna men tror personligen inte att pengarna Timrå kan erbjuda är rätt för honom. Han trivdes bra med att bo i Sundsvall då hans dotter och föräldrar bor i Stockholm.

Wiercioch borde vi inte ens röra med tång, såg trög ut redan i HA och har inte spelat denna säsong.

Paigin har ett kontrakt i KHL för kommande säsong och en höggravid fru i Ryssland så jag ser det som osannolikt att han spelar i Timrå nästa år.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Det känns verkligen som om Timrå gör allt för att spara undan lite presentationer. Wedin, Pettersson, Laleggia, Rattie och Eronen är väl helt färdiga antar jag. Boyce måste skriva på om han nu inte gjort det redan känner jag, för med Ante i kvalet visade han ju vilken bra "closing-down" spelare han är. Bra i boxplay. EXTREMT viktig utanför isen för detta lag. Sen Åberg, jag är tudelad över hans vara eller icke vara hos oss. Väldigt bra i mittzon i att transportera puck och hitta bra lägen för andra, bra i kvalet överlag. Men om det står mellan honom och Dahlén så vet ju alla vem vi tar.

På backsidan så känner jag faktiskt att vi kanske kan testa en junior till kommande säsong utöver att vi tar in en till bra back. Noel Edfeldt förtjänar att få några minuter per match åtminstone. Westerlund borde också signa nytt för jag tror att kommande år kan vara nyckeln till att han kan ta steg till Nordamerika.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Patrick Polly: kommer ihåg? Kommer aldrig glömma hans mål mot AIK. Första(och enda?) målen i timråtröjan vart ett hatrick med perfekt tajming :D
Låst ämne