1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582210 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2328315

Sv: Silly Season 2022-2023
DenRöda: Jag tror inte Jonte spelar over there till hösten och han kommer a l d r i g spela för nån annan klubb än oss i Sverige.

Dock tror jag inte han i sin ålder är främmande för lukrativa alternativ i Europa så ska vi vara med i en ev kamp om honom tror jag vi får slanta upp rätt rejält den här gången. Han har inget kvar att bevisa avseende Timråhjärta så att spela för kompispris ska vi inte förvänta oss.

Frågan är då hur klubben hanterar det om förmodat dyra Rattie och LaLeggia signat utöver det vi redan har. Då lär externa finansiärer vara ett måste. Dessutom är det ju isf ett helt annat Timrå han kommer tillbaka till än vad han har erfarenhet av. Han skulle inte kliva in som den självklart starkast lysande stjärnan och automatiskt bli Ledaren.

Han skulle i allra högsta grad bli en i mängden med meriter och kvalitéer som överglänses av flera andra. Frågan är hur han skulle hantera det för förutom den fysiska biten så tycker jag det finns frågetecken för den mentala biten, att hantera just sånt, i hans NHL-karriär så här långt
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
mikenomad: Vet inte, men tror ändå Jonte skulle komma in med naturlig "pondus". Wedin,Lundin, Svensson,Didde,Blomman etc har spelat med och har respekt för Jonte. Självklart så är Lander alfahannen, men skulle säga att det finns plats för Jonte att ta för sig också.
Jag väljer den positiva tanken att ha 2 ledare med enorm vinnarskalle som kommer höja vinnarmentaliteten både på träning och match.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
mikenomad: Imorgon får vi nog reda på om Rattie och Laleggia förblir våra spelare. Vore konstigt om det inte sker med tanke på att det är så många personer runt föreningen som säger att det är kirrat, samt aftonbladet går ut med det.
Låst ämne