1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2339217

Sv: Apropå nånting...
Timråit H-sand: nu har jag sett extremt lite av Jontes spel den här säsongen, men sett till hans statistik senaste två månaderna ter det sig lite märkligt om han blir kvar i San José i a f.
2 poäng dom senaste 20 matcherna han spelat. På dessa 20 matcher har han totalt avlossat 22 skott, dvs lite drygt ett/match. -11 i spel 5-5.

Vet inte hur San Josés fw-uppsättning ser ut inför nästa säsong, men är det rimligt att tro att han är tilltänkt för en producerande topp6-roll då? I en mer brunkande roll är han ju helt bortkastad.
Plockas han inte upp av något annat lag som ser möjligheten att få ut mer av hans potential (något jag tror är svårt så länge han inte förbättrar sitt fysiska spel och spelet utan puck) är det väl AHL-nötande som gäller. Rimligen bör han, om han vill och tror att han snart är redo för NHL "på riktigt", köra på det åtminstone ett år i s f.

Men, Jonte är Jonte och han funkar inte som andra. Jag skulle inte utesluta möjligheten att han kommer hem, även om chansen känns ganska liten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Kan hålla med, sett till statistiken som ser allt annat än bra ut , att det ter sig lite märkligt om Sharks eller nåt annat lag skulle signa Jonte.
För ska han spela så ska det ju vara i en första eller andra femma. Kan förvisso kanske funka i en tredje men i en fjärde som han spelat i några matcher känns det ju mycket märkligt att han vart i.
Men får han en chans nu till kontrakt så lär han ju ta det men frågan är om han kommer slå igenom på riktigt där. Tveksamt...
Han passar nog bäst i Sverige och hos oss!😁💪
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: jag tror att Jonte kommer hem, han är en SHL spelare eller i Schweiz. Han ger väl det 1 år till i Amerikat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Bob Boughner älskar defensiv hockey. Det laget SJ har på papperet är mestadels offensivt. Det har kört sig rätt kraftigt i allt med det laget nu. Tar dom in en tränare som är offensiv så kommer dahlén producera 50 poäng lätt. Nu har dom dock tagit in Verroneau så Dahlén kan komma att röra sig hem pga det.
Kommentera