1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581633 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2339242

Sv: Apropå nånting...
Innan vi nu vet om Wedins skada, så var planen att ta in Rattie på för rätt pengar, men så blev det inte.

Ersättare för Rattie förväntar jag mig ska in.

Med Wedin nu skadad och föreningen vet historiken med Strömbergs skada och att Timrås dåliga start förra året ledde till kvalspel, så anser jag att även Wedin måste ersättas till varje pris.

Minst två spets spelare måste in, annars anser jag att föreningen definitivt inte visar någon handlingskraft baserat på lärdom.

I min bok bör laget få in minst tre hög kvalitativa spelare nu när Wedin är skadad, då jag helst sätt två Right skyttar till formation 1 och 2. Visst vi har Hartmann som kan växa in och bli en av dessa tre men minst två måste in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lungan: håller med. Torines vänta och se pga Wedins skada låter lite oroväckande. Hade nästan räknat med 2 nya fwds före Wedins skada. Sen vet man ju inte vad som är klart men inte presenterat. Eronen ska ju redovisas. Vem vet, kanske nån fler i TPS, Tappara eller Luleå?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
lungan: Hartmann fick förtroende i både kamperna mot Norge men även de båda matcherna mot Danmark. Visst, det var Norge och Danmark men det visar nog ändå på att vi bör nog anse att han kanske ska lite högre upp i näringskedjan än att kampera i 3e kedjan.

Jag nöjer mig med EN riktigt bra rightare till utöver det vi har
Kommentera