1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2343866

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Jag gillar Westerlund. Han har fungerat mycket bra ihop med skägget Svensson och har utvecklat sitt spel och varit stabil. Det är väl där jag har min största oro att vi inte hittar någon som har lika bra kemi med Svensson som Westerlund. Men väljer ändå att se det positivt att vi får in ännu bättre backar än FW. Presentera Eronen så blir jag nöjd. Ja gärna en till också som t.ex FBKs Wikstrand.

Det känns som att det Eronen kommer att presenteras denna vecka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Wikstrands vara eller inte vara tog dom upp i podden Sanny & Svensson. Svensson berättade att han fått mycket meddelanden kring att han följde Timrå på insta, så han skicka iväg ett sms till Wikstrand. Fick svar i stil med, "Gör jag? Har väl varit in och råkat trycka följ isåfall"

Så sannolikeheten för att Wikstrand lirar med Timrå nästa säsong va i stort obefintlig enligt dom två. Ett feltryck helt enkelt. Sen kan man ju såklart spekulera i VARFÖR han varit in på Timrås insta och bläddrat och "råkat" komma åt följknappen?
Den som lever få se 😁
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Eronen kommer nog presenteras denna vecka. Om vi nu skulle landa en till back så har vi en bra backsida. Det tyckte vi inför denna säsong också, men om allt klaffar denna gång så är den topp 8 i serien. Sen tror jag vi kommer vänta ut någon forward, möjligtvis att man väntar på Dahlén för att vad han bestämmer sig för.
Kommentera