1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581643 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2344332

Sv: Silly Season 2022-2023
Gurun: Som sagt så var jag nog lite otydlig. Vi har givetvis ersatt både Lodin och Rattie och spetsat ännu mer. Men för att vi skall vara att räkna med så räcker det inte "bara" med en bra förstakedja.

Vi kommer behöva få in spets som levererar brevid Hanzl, så vi får 2 bra kedjor. Annars är det stor risk för att det blir tunt framåt, speciellt då Wedda går skadad mest hela tiden. Lägg till att alla andra föreningar spänner bågen med denna säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Pettersson - Lander - Ny
"Wedin"/Johansson - Hanzl - Ny
Blomqvist - Andersson - Hartmann
Alvarez - Lundin - Walli
Extra. Boyce och några juniorer.
*Liljegren försvinner*
Under årets gång kommer vi behöva förstärka oavsett för det kommer bli skador och liknande. Sen är jag inte lika säker när det kommer till att värva etablerade toppspelare som är garanterade poäng. Det gäller också att inte dra iväg med budgeten helt. Tror det räcker med en smart högerfattad "playmaker" och sedan en relativt ung rackare som är påväg att slå igenom stort och där tänker jag Pärssinen Jr.

När det gäller backarna så vet i princip alla hur vi kommer ställa upp.
Didrik - Stenqvist
Svensson - Eronen
Laleggia - Erixon
Extra. Edfeldt, Ny Back.

Det är ju frågan om denna nya back kommer vara en stor och ståtlig samt präglad defensiv högerfattad rackare som kan ta plats bredvid Laleggia. Då snackar vi om toppklass på backsidan. Erixon är fortfarande fantastiskt bra, men då gäller det att alla hjälper till över hela banan. Ingen back var särskilt bra förra året och det beror på alla indianare (40-50st) som blev baklängesmål samt positioneringen i försvaret. Förhoppningsvis slutar vi spela full throttle hockey nästa år och spelar mer cyniskt men ändå rolig hockey.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Vi behöver 2 till forwards, varav helst bägge rightare, åtminstone 1 rightare av dessa. Ifjol hade vi både Rattie, Åberg o Lööke, sen Hartmann centralt i powerplay. Visst har vi ersatt dessa herrar med spets, men jag hävdar att framförallt i powerplay behöver vi ha in rightare. Vi har visserligen Blomman o Walli, men ingen av dessa bör spela powerplay, åtminstone inte som skytt.
Låst ämne