1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580453 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2353934

Sv: Apropå nånting...
Tror ingen av er kritiska personer ngnsin skrivit egen musik. Att göra ngt kreativt är att exponera sig. Tycker inte att den här killen förtjänar er otrevliga kritik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Octagon: kan inte tala för alla här inne men min kritik riktar sig mot att låten i sig inte pumpar upp adrenalin hos varken spelare eller fans. Förstår inte att påtala det uppenbara kan framkalla sådan indignation... såvida inte någon sa något grövre
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Jag har jobbat som musiker, producent och låtskrivare i större delen av mitt liv. En del av att ge ut sin musik är att utsätta sig själv för andra människors kritik, både positiv och negativ. Det får man liksom räkna med, annars bör man hålla sina kompositioner för sig själv.
Huruvida musik är bra eller dålig är emellertid en subjektiv åsikt och inte fakta, vilket de flesta musiker är medvetna om och accepterar. Och i det här fallet gillar några låten, andra inte. Inget att bli upprörd av.
När det kommer till den här låten har väl upphovsmannen heller inte uttryckt någon önskan om att låten ska spelas i arenan? Det verkar mest vara en personlig hyllning till Timrå IK.
Personligen tycker jag att den varken är dålig eller bra. Hyfsad text, men väldigt förutsägbara harmonier och melodier.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Det som kritiken handlat om är väl att låten inte skulle göra sig så bra i hockeysammanhang i syftet att egga publiken? Sen går det förstås att uttrycka sig nyanserat på olika sätt, utan att verka utpekande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: alla förtjänar väl att få ha sin egen åsikt? Sen om det börjar föras på tal att det vore något inför våra matcher så känns det rätt självklart att alla säger vad dom tycker och tänker, oavsett om kritiken är bra eller dålig?
Kommentera