1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2353954

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Jag har jobbat som musiker, producent och låtskrivare i större delen av mitt liv. En del av att ge ut sin musik är att utsätta sig själv för andra människors kritik, både positiv och negativ. Det får man liksom räkna med, annars bör man hålla sina kompositioner för sig själv.
Huruvida musik är bra eller dålig är emellertid en subjektiv åsikt och inte fakta, vilket de flesta musiker är medvetna om och accepterar. Och i det här fallet gillar några låten, andra inte. Inget att bli upprörd av.
När det kommer till den här låten har väl upphovsmannen heller inte uttryckt någon önskan om att låten ska spelas i arenan? Det verkar mest vara en personlig hyllning till Timrå IK.
Personligen tycker jag att den varken är dålig eller bra. Hyfsad text, men väldigt förutsägbara harmonier och melodier.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Jag har själv viss erfarenhet av låtskrivning och även som musiker. Jag vände mig mot att flera använde väldigt skarpa och förklenande ord om låten.

Dels ogillar jag rent allmänt sättet att framföra kritik som förekommer i sociala medier. Om man känner att man måste uttrycka kritik behöver man inte hugga huvudet av den man kritiserar. Det verkar numera vara det allmänna sättet att håna och förlöjliga - jag gillar inte det.

Dels tycker jag att lokala icke etablerade artister bör vara lite mer fredade än kända etablerade artister. Det är ju inte så att denna kille har en karriär att luta sitt självförtroende emot.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Dock har denna fått mer kritik innan den ens har spelats än psalmen som pågick under ca 2 säsonger, typical hs.
Kommentera