1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2354933

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: tycker att Kapanen gjorde det jäkligt bra i den intervjun!

Pratar inte på sitt 1a språk, blir lagom trängd kring en spelare som trots ringa ålder är välkänd internationellt hos hockeyintresserade och snudd på legend redan i egna supportleden. Det blir känslig kurvtagning där.

Han är ände väldigt tydlig med att det är Jontes val. Om han vill spela i Sverige och Timrå så måste det lösas för det ska vara så! Inget tramsande men väldigt tydlig med att Jonatan har bollen och det är mer logiskt att han skriver kontrakt där pengarna är bättre.

Jonatan har dock inte varit logiskt någonsin än så länge, om logiskt är att slå igenom nationellt och sedan åka över till usa och göra exakt vad man blir tillsagd att göra tills dess att det bär eller brister.

Jonte har gått sin väg och skickat mittenfinger till alla experter som inte förmått hålla igen om de misstag den svagsinnte Jonatan begår genom att åka till HA och spela för Timrå…

Mittenfingret är metafor. Det faktiska mittenfingret var ett envägskontrakt i NHL.

Från Hockeyallsvenskan…

Så det ska väll vara det som talar för att vi får se Jonte igen i år men däremot har han själv varit väldigt tyst i media iår.

Nae…

Jag vet inte…

Det blir vad det blir… ingen Jonte och det ser bättre ut än ifjol en Jonte och det ser bättre ut än i fjol.

Med Jonte blir det liiiite extra stämning med ännu en lojal kille i laget med hjärta och moral samt en peak till i säsongskortsförsäljningen så klart!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
söder över: Jonte, jag unnar verkligen dig att dra ihop en massa stålar på ditt hockeykunnande. Fattar att Schweiz är lockande. Tror till och med det skulle kunna passa dig bättre än NHL och framförallt AHL. Samtidigt, du är 24 år och har minst 10 år kvar i karriären. NHL finns kvar. Kom hem och spela SHL med laget i ditt hjärta! Du är unik! Vad du än väljer så är du för evigt en kultspelare i Timrå IK. Men det är nu vi har chansen att etablera oss i SHL och göra dig till No. 1 tillsammans med Lill-Strimma. Välkommen hem om du vill!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det ryktas att Timrå har köpt upp HV:s och Frölundas restlager av klappor.
Introt blir en parafras av Mora Träsks hitlåt: Klappa klapporna när du är riktigt glad.
Kommentera