1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577939 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2355052

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det gör du rätt i.
Saker som är ”klara” kan helt plötsligt bli oklara på grund av en massa oförutsägbara anledningar. Om Jonte har bläckat på ett kontrakt så finns det med hög sannolikhet fler out-klausuler såsom NHL-out eller Schweiz-out fram till ett visst datum.
Skulle en NHL-klubb helt plötsligt vilja skriva så är inte kontraktet värt mer än pappret det är skrivet på.

Jag har hört att Jonte ska ha varit klar för Timrå sen vi höll oss kvar, sen har jag hört att han fått flera år i Sharks, sen att han fått två år i Schweiz, att han vill spela utomlands, att spelare/ledare har sagt att han kommer, att det är 90% klart för spel i Timrå, någon ska ha sett honom skriva på.
Till råga på allt så har det varit väldigt tillförlitliga källor varje gång, jag tror inte saker har varit klarklara så länge.

Min samlade bedömning är att det blir Tiken för Jonte, med tanke på att Sharks sagt nej, övriga NHL-intresset verkar svagt, KHL är inget alternativ, Schweiz börjar bli tjockt med spelare (räcker 22p i NHL för att nypa en av importplatserna i ett bra lag?), i Sverige finns det ingen annan klubb han går till och Finland är för dålig liga. Han har varit i Sundsvall sen maj och synts frekvent med i laget i semi-officiella sammanhang (lekterapin, skridsko/klubbprovning osv osv).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: blir spännande att se.
Kommentera