1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581729 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2355997

Sv: Apropå nånting...
jå1: Enig. Vi behöver spelarnyheter illa kvickt. Radioskuggan driver oss till ett pappan-i-The Shining-tillstånd. Föreningen måste förstå allvaret i detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag håller med dig. Jag har förut svingat vilt här på forumet och åkt på ett flertal avstängningar. När det kommer till personliga tragedier och tillkortakommanden så ligger jag lågt numer. Vi måste vara stora nog att aldrig glömma bort människan. Vi kan håna och förlöjliga, men det finns en gräns. När det kommer till psykiskt ovälmående eller eventuellt missbruk är det inget vi skall glädja oss åt eller håna. Vi måste kunna vara större än så. Kärleken till Timrå IK är det allra viktigaste. Låt det förbli så.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Typ så...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag gjorde ju ett tabelltips igår men efter att ha kollat igenom trupperna igen vill jag göra en förändring. Växjö riskerar falla som en sten den här säsongen. Jag har ju som de flesta andra cementerat Malmö i botten men Växjös trupp och utan Hallam är allt annat än imponerande. Den ser på förhand faktiskt häpnadsväckande svag ut och fan vet om jag inte tycker de ser sämst ut av alla lag. Hur som helst blir mitt tips att 13 och 14 kommer innehas av Malmö och Växjö när serien är färdigspelad
Kommentera