1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2356405

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Tycker det vore ett roligt initiativ om klubben inkluderade besökarna mer och gör ispremiären till ett bredare helhetsevenemang där man gör folk på plats mer delaktiga. Exempelvis att man erbjuder barn och ungdomar möjligheten att lägga varsin straff på A-lagsmålvakterna, eller har några tävlingsmoment på isen där folk från läktaren till exempel kan vinna ett årskort.

Jag har dock aldrig varit på någon ispremiär och inte är helt insatt så det kanske finns något liknande redan, men vad jag sett på webbsändningarna är det i mitt tycke inte superintressant att titta på där i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: nu är jag ju utflyttad från socknen sedan förra milleniet men nån ispremiär hade nog inte lockat så mkt oavsett. Därmed inte sagt att man inte skulle kunna göra ett bra event av det hela. Är nog bara fantasin som sätter stopp men en presentation av JonteD skulle väl bräcka det mesta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Näe, det är som vilken annan a-lagsträning som helst. Bortsett från att spelarna blir presenterade vid nån sorts lineup, svarar på frågor som man inte hör varken svaren eller själva frågan. Kioskerna och shoppen är också öppna, det är dom ju inte på nån randomträning i oktober.

Men bortsett från det är det som en vanlig träning med halvrisig intensitet och noll kamp. Det kallas premiär men är ju långt ifrån premiären.

Så Jo, nog finns det utrymme att expandera "ispremiär-konceptet" kan man tycka.
Kommentera