1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2356528

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det är uppenbarligen skillnad på lag och lag. När vi får ett gäng bra hemvändare så nosar vi knappt på slutspelet enligt experterna men när nykomlingen och fd storlaget HV får några bra hemvändare så är man helt plötsligt top-3-status.
Må alla dessa artiklar hängas upp i omklädningsrummet som tändvätska att bevisa att vi är bättre än dom tror....... bredvid en piltavla med bilder på Wennerholm och Ros
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Får vi in Dahlén så tycker jag att den enda lagdel HV slår oss på fingrarna är målvakterna. Där skiljer det en del. Sen är det väl rätt jämnt skägg.

Forwardsidan ser likvärdig ut, vi har en bättre centersida dock. Dom har flertalet spelare som måste klara av det ”första SHL året” så som Vigneault, Vesel, Lindbäck och Hansson, där Vigneault och Vesel ska gå som 2a och 3e center. Våra ”allsvenska” spelare så som Hartmann och Lundin har fått en hel SHL-säsong i ryggen och visade att dom hör hemma på den här nivån (tog lite längre tid för Lundin dock) så där ligger vi också före HV.

Backsidan då, Torp, Bertov, Ytterell, Sjöholm, Bengtsson, Westerlund, Billins är 7 av 9 backar dom just nu har på kontrakt. Det är inte speciellt imponerande. Möjligtvis att dom ska in med något toppnamn om jag minns rätt. Men backsidan skrämmer inte. Sen är dom mindre känsliga för skador då dom har en större trupp, men vi ska väl in med en back till också. Skulle vilja påstå att vi har en intressantare backsida faktiskt.

Det viktigaste för oss blir väl att vi får vara skadefria då vi som jag sa, är mer känsliga för skador.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Med nuvarande backsida tycker jag ett tips där vi nosar på 10:e platsen är rimligt. En ny, habil back in=8-10 plats. Ny back+Dahlén=6-8 plats
Kommentera