1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580528 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2356668

Sv: Apropå nånting...
Synct: även om saker blivit bättre sista åren på flera fronter så känns det ändå som man har en alldeles för stor SHL-kostym att växa i.
Vi känns fortfarande som en väldigt liten klubb i många avseenden och de flesta andra SHL-lagen känns mer "proffsiga.
Ett område jag tycker vi känns väkdigt HA är vid hemmamatcher.
Väldigt enkelt och avskalat arrangemang jämfört med andra klubbarna.
Där var vi bättre under början av 10-talet faktiskt när vi hade lite skarpare intro, projektering av loggo och spelarpresentation på isen under lineup, en strålkastare som i en mörklagd arena letade sig runt i publiken samt klacken, en mer engagerad speaker som inte bara lite halvslött läste upp förstalinan..
Varför inte åtminstone ett rödaktiga sken över klacken på samma sätt som dom andra klubbarna gör (i deras klubbfärger)?
Piffa upp introt lite.... vart tog raketen som for tvärs över hallen vägen?
Vad har hänt med presentationen av lineup? Bara halvslött uppläst av speaker, här ska det vara nedsläckt, röd strålkastare på spelaren samt en ENGAGERAD speaker.
Måste väl finnas nån i staden som är lite duktig med ljud o ljus samt kan skapa ett snyggt arrangemang?
Visst vi har inte samma budget som storklubbarna men ska man locka marginalpubliken måste konceptet se mer proffsigt under matchdagen.
På den fronten är det lite märkligt att vår utveckling faktiskt gått bakåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Upplevelsen av ishockeyn på isen är den största attraktionsfaktorn för att locka publik. Den andra stora attraktionsfaktorn är upplevelsen av klack och publik. För den sportsliga prestationen satsar man allt, eftersom det centrala i idrotten är prestationen. Gällande den andra faktorn verkar ofta idén i bästa fall vara något diffus; istället för att prioritera klackens förutsättningar och utveckling blir det något mellanting; en raket och en örn på isen + att klacken gör sitt. Jag förordar prioritering av klacken + ett väl balanserat övrigt arrangemang.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Skriv till Timråstaben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Jag tror och hoppas spelet på isen överväger nåt "maffigt" introspektakel.

Om man går till förra säsongen så Kan ju bara gå till mig själv och säga att inget intro i världen hade fått mig att njuta mer av matcherna som utspelades..

Det känns väl mer som ett lyxproblem i dagsläget. Vi får arbeta på att få mer av ståplats att hänga på i sångerna så skapar vi mäktigare stämning så sett.

Lander och Dahlén(om han nu är klar)
Lär nog i sig locka folk i bara sig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Just raketen som for över isen saknar jag inte, poängen med den var väl att ljudet efterliknade en örn, och är ifrån "Red Eagles" tiden, och var kvar ett bra tag efter om jag inte minns helt fel. Resten håller jag med om.
Kommentera