1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581011 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2357556

Sv: Apropå nånting...
Jaha.

Detta kommer bli mitt första inlägg här, det kommer starta med det negativa för att lyfta det positiva i slutet.

Timrå IK som organistation har (hör och häpna) en del kliv till att ta innan vi kan börja raljera kring klubbmärket etc, fixar man inte angivna nummer på ispremiären så vet vi vart ribban ligger. Trist med antiklimaxet kring dahlén för de flesta (full farbror som var lite snabb på twitter), givetvis avvaktar grabben NHL för det är hans dröm och han har inte bråttom.

Nu när vi ändå är igång med gnället vill jag ge ST en liten kyss. Annonsera inte ut att ni sänder premiären när det är obefintlig kommentering och kameramannen somnar, jag har flertalet vänner/närstående som valde att köpa plus för att se detta spektakel hemma men som är ordentligt besvikna. Försäkra er om att det tekniska fungerar innan ni ger er ut på för djupt vatten.

Nu till det positiva.
Vi har Anton Lander som lagkapten.
Intresset för föreningen är större än på många år.
Torines är kvar.
Sen har vi en hel drös med spännande spelare, klarar Laleggia det svåra andra året? Steppar JJ upp och bevisar att han är den toppmålvakt han kan vara? Klarar Stenqvist av att leverera i SHL? Klarar Hanzl av det andra svåra året? Skoja, han kommer leverera 😅.
Anton Lander, Emil Pettersson & Anton Wedin kommer alla 3 vara toppspelare som levererar.

Nu tycker jag att vi släpper JD, blir han klar så blir han klar men mest troligt inte. Vi har en otroligt spännande säsong framför oss så låt oss glädjas åt det!

Framåt Timrå!

PS/ Skriver Jonte på så är det en bonus, inget annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JJ30: Var på plats men kunde ju se att "kvaliteten" på ST's sändning inte höll allra högsta nivån. Till de ansvarigas försvar bör nämnas att jag från min position på läktaren, vilken var snett nedanför, kunde se att det såg ut att vara yngre förmågor som höll i ratten på bilspråk så att säga. Kanske därför som inte sändningen riktigt höll SHL-nivå. Bara en vänlig tanke från min sida 😊👍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JJ30: Personligen skiter jag i tröjnumren på en ispremiär. Så länge de sitter där när seriespelet drar igång är jag nöjd.
Kommentera