1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578014 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2357884

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Fattar, vi släpper det. Hade varit kul att ha med han i SCA-cupen, sjukt att man längtar till att smiska SH-arsle igen, och framförallt deras jävla fans. Har dom inte gjort som mammutarna och dött ut än?

Funderar över JD, vår idol. Efter att ha läst intervjun i ST med Elefalk, känns det inte lite som när man var den fule fulle som hoppfullt stod kvar på Oscar 02:55 och försökte fynda på andrahandsmarknaden. Man var sist kvar, istället för att tidigt välja Kicki från tidigare på kvällen som man innerst inne vet är det bästa för en. Lärdomar. Skriv på nu Jonte!

Kicki. Ja, jävlar.. Vilka minnen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Fan vilka förväntningar ni har på snutte JD. Två misslyckade färsök i NHL och inte prövad i SHL. Tur för han att Rahimi inte är i samma liga. Lite istid för JD annars...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Jo lite så äre över Jonte. Om inget lag i NHL är intresserad av honom i början av juli, varför skulle någon vara det i augusti? Dom har ju listor, budgetar och planeringar att gå efter. Det är ju inte så att en GM efter sin kvällswhiskey i slutet av Augusti helt spontant ringer Elefalk för att snacka kontrakt på Dahlén.

Vissa lag är uppe i 60milj CapHit medans andra är uppe i 90milj. Det kommer trejdas mellan dessa organisationer såklart så alla klubbar har mellan 75 och 82milj i Cap när första matchen spelas.
Kommentera