1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581649 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2358178

Sv: Apropå nånting...
Timrå4ever: Är team Dahlén där. Han spelade upp oss ur skiten i allsvenskan. Tänker inte gödsla något negativt över Lander på något sätt när han nu anslutit och ska etablera klubben i SHL men det är Dahlén som sett till att vi lämnat bakvattnet (två gånger) och det måste väl nästan ses som något av det största någon spelare gjort, sportsligt, för Timrå IK?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: jag älskar Dahlen å allt han gjort för Timrå ik.
Men Lander, här snackar vi rutin som få har på shl nivå!(eller ingen just nu som cap) Å inte bara det han brinner för Timrå ik också.

Varje gång media drar upp hur nathan mackinnon valde ha lägre lön för att få vinna cupen.
Varje gång tänker jag på lander. För er som inte kommer ihåg:
Nobbade förslaget – ville ha lägre lön

www.aftonbladet.se/a/rLz7P0
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Kommer Dahlén så är det där en i raden av ett gäng lyxproblem á la "herr oljeshejk vet inte var han ska göra av alla sina pengar". Jag känner att Lander är självklar, att det blir som en win-win. Han har mest rutin och är en ytterst van ledare. Lugn, sansad och trygg. Klok som en pudel (tik). Den orubblige klippan hela laget kan luta sig mot. Så kan Dahlén freebasea lite, bli den informelle första linjen-ledaren. Som kläcker ur sig oneliners efter matcherna och manar på i stridens hetta. Lander skickar vi fram när det är allvar på riktigt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Är väl just det, Lander är ju en given ledare utöver det sportsliga resultatet och poängskörd, finns ju en anledning att han varit kapten i AHL, OS-landslaget, J20-landslaget, Assisterande i KHL, Schweiz, karln är ju född till att bära ett C, speciellt i Timrå.

Meeeen, jag hade absolut inte rynkat på näsan om Jonte blivit kapten heller om han blir klar, men Lander känns mer självklar på förhand.
Kommentera