1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581408 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2358648

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove:

Ni säger ni gör sån stor vinst varje säsong, men inte hamnar det några pengar på truppen i allafall?..

Om det faktiskt är så att ni värvat dyrt i era byggen men inte fått ut mer av förbrukade pengar så föreslår jag att ni medverkar i Fuskbyggarna istället.

Eller just ja, kanske går stora delar av budgeten till ert avancerade övervakningssystem för erat berömda prisskåp?
PS, medaljerna innehåller knappt nått riktigt guld, så lite bortkastade pengar.

Kom på studiebesök till Timrå istället så kan ni få lite inspiration och tips på hur man går upp till SHL och hur den moderna hockeyn går till vettja!

Sen försöker du få plywood att låta som nått dåligt? Det riktig hockey och kultur grabben! Sånt som ni inte riktigt förstår er på där uppe med er betongarena.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag höll på att ramla och slå ihjäl mig när jag besökte Playwood-ladan för något år sedan. Riktigt farlig arena, få pubar dessutom. I och för sig kanske jag var lite påverkad. Tror det var säsongen med Hellkvist. Har för mig att det var enda matchen den säsongen som MoDo besegrade Timrå. I mellandagarna torskade vi sedan med 7-1, var lika full då. Jag och mina kompisar lämnade arenan i början på tredje perioden och gick till Bishops och hinkade öl. Ändå fina minnen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ska vara seriös. Hoppas ni kan växla upp nu från er bottenstatus i SHL. Ser inte hur era traditionellt tomma stolar finansierar de här toppspelarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Flytta på er Timråiter, här kommer MooDoo med storarenan och storplånkan!!!
Kommentera