1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2358915

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: därom råder ingen tvekan. Freddan var en lagbyggare men ingen taktiker och bra coach. PP verkar han dock vass på (även förra shl sejouren funkade det bra). Är dock inte övertygad om nuvarande trojkas storhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Starostenko: Ja Freddan verkar mest vara en lagbyggare som du säger, att få ihop gruppen. Men taktiker har vi gång på gång sett att han inte är den bästa, milt sagt.

Däremot lever Ante än så länge lite väl mycket på ett suveränt kvalspel emot ett katastrofdåligt Dif med en kass Fagerwall som coach. Han lär vara bättre än Freddan, men vi får väl se hur mycket bättre det blir. Upp till bevis kommande säsong helt enkelt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Starostenko:PP har ju dock Freddan flertal ggr påpekat han inte petat i så mycket? Alltså mest upp tilll spelarna själva att styra. Det går ju inte ubdvika att Dahlén var en stor faktor till det fruktsamma PP spelet i HA och att vi på nått sätt fick ihop just PP spelet förra säsongen med Rattie som point. Jag är inte jätteövertygad om att Rattie kommer få samma utrymme kommande säsong. Inte tillåtas skjuta 100 skott per match i inte alltid de bästa lägena heller.

Vad gäller nuvarande tränarskonstellation så är jag försiktigt optimistisk. Hade väl gärna sett nått mer spännande namn som sidekick till Ante. Men man får väl ge tränarna en ärlig chans helt klart. Det går ju inte att skylla på att laget inte är tillräckligt bra kommande säsong i allafall.
Kommentera