1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2358898

Sv: Apropå nånting...
Starostenko: Kanske inte det bästa som hänt, men jag tillhör skaran som känner att det var nödvändigt för att Timrå skall kunna ta nästa steg i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Kollar man in alla lagens trupper så känner jag ändå att vi kanske kan komma att överraska rätt många "experter" kommande säsong. Våran forwardssida tycker jag är topp 8 klass i allafall.(snudd på topp 6, men vill inte jinxa)

Den där KHL invationen verkar ju ha uteblivit och det ser inte ut som marknaden är allt för späckad heller nu när lagen i Schweiz packar på med mer spelare än maxgränsen på 6 spelare ombytta till trots.
Det gör att jag tycker det är långsökt att Jonte kommer gå till Schweiz nu om han inte ens är garanterad att få spela alla matcher och va ombytt om det är mer än 6 importet i laget. Det vore faktiskt mer att kasta bort en viktig säsong i sin utveckling för lite mer pengar.


Sen verkar en del topplag gjort bort sig litegrann i att ha väntat ut marknanden för länge i hopp om spelare från topphyllan från KHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: därom råder ingen tvekan. Freddan var en lagbyggare men ingen taktiker och bra coach. PP verkar han dock vass på (även förra shl sejouren funkade det bra). Är dock inte övertygad om nuvarande trojkas storhet.
Kommentera