1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580907 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2359312

Sv: Apropå nånting...
empa11: Storhetsvansinne? Vill minnas att det var ett jäkla liv på er Timrå supportrar när värvningarna av Lander, Pettersson och Wedin blev klara… För att inte tala om efter försäsongen förra året.. Vi vet ju alla hur den säsongen slutade.. 🙂

Nä, nu har jag inte tid med er längre. Vi kan väl pratas vid igen efter kommande 52 omgångar så kan vi summera. Ska vi säga så?..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jugge: Nu handlade inte detta ”storhetsvansinne” om att man inte får vara glad/peppad över en värvning, utan snarare om er (din?) otroligt ömma tå att man inte har någon större koll på Johan Larsson, som uppenbarligen inte charmat den stora massan tlllräckligt 😅 Där du liksom börjar gaffla om inskränkthet, obygdsmentalitet och hockeyointresse för att Johan Larsson inte direkt ringer någon superstjärnaklocka (återigen, han är säkert jätteduktig). Menar du att många timråiter grät ut i ert forum ifall någon Brynäsare inte hade någon vidare uppfattning om Wedin?

Absolut, vi talas vidare då. Min känsla är verkligen att vårt lag har mycket mer kärlek för klubben, och att det kommer vara mer avgörande än meriterna på spelarna i respektive lag. Men jag kan såklart ha fel.
Kommentera