1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2359954

Sv: Apropå nånting...
kimmen: Youtube är många många gånger bättre än en undangömd betaltjänst (undangömd för dom som inte verkligen bryr sig). Ungarna hänger på youtube och tiktok och det är där Timrå behöver synas. Långsidig tillväxt > kortsigt ekonomisk vinst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: För en klubb som Timrå är nog Youtube den bästa kanalen. Tycker att första videon var helt ok, men det finns samtidigt en hel del saker man kan förbättra, som exempelvis ljud, voice over och klippning. Ett genomgående högre tempo skulle inte heller skada. Men det blir säkert bättre med tiden.
Och jag kanske är orättvis eftersom det är precis såna här saker jag jobbar med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Oskarshamn -Linköping 6-3 Rattie hängde en kasse men Oskars klart bättre blir topp 10. Har fyra kanadicker som gjorde en hel poäng 3 finnar med landslagsmeriter tjecken Zorhorna bra målvakter Karlkvist kvar hoppas jag har fel och de åker ur eller Linköping
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Tänker att man skulle ha gått andra vägen: YouTube först och när tjänsten, och produkten, blir tillräckligt bra lanserat en play-tjänst.

Men det gäller ju att man skapar ett jävligt bra content och lockar premenunanter först och främst. Sedan skulle man ju kunna reacha out till publiken och höra vad dom vill ha och kanske ta hjälp av nån som är savant på att skapa digitalt innehåll.

Men, jag gillar ändå att man tar ett steg tillbaka och bjuder in den stora massan. Härifrån kan det bara bli bättre.

#timråik2.0
Kommentera