1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2360671

Sv: Försäsong 2022
kattan: Själv är jag nyfiken på att ånyo se Alvarez högt upp i hierarkin. Lite do or die för honom, finns det nåt mer att krama ur där eller var förra säsongen ett kvitto på den bistra verkligheten?
F.ö ska tydligen LaLeggia ha anslutit till laget igår kväll
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
mikenomad: Å ena sidan presterade Alvarez, poängmässigt, som Salinen, Olesen, Danielsson osv. så man kanske inte ska såga honom helt (defensiven var dock bedrövlig). Å andra sidan, om Dahlén ansluter, så är det alltså Walli, Hartmann, Lundin, Wedin eller Blomqvist som Alvarez ska konkurrera ut (?) och det ser jag inte hända. För det första så kan han inte matcha dom i ren arbetsprestation och för det andra kan jag inte se honom spela sin roll bättre. Hartmann är på starkt uppåtgående poängmässigt. Walli duktig tvåvägs. Lundin har en betydligt högre högstanivå än Alvarez och mer potential. Blomqvist bra i boxplay och bättre poängmässigt. Wedin ska vi inte ens snacka om. Sen har dom här spelarna varit med och spelat upp Timrå i SHL och så länge dom klarar nivån så tycker jag alltid man ska välja dom före legoknektar.

Tycker det ser tufft ut för Alvarez men han får gärna överraska och konkurrera ut någon av dom andra om han har det i sig. I min värld hittar vi honom i AIK, Löven eller Västerås nästa säsong.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
mikenomad: Håller med. Känns som att Alvarez skulle kunna vara som ett riktigt bra nyförvärv med lite tur. Man har ju nästan glömt att han är med.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
mikenomad: För min del så vill jag se hur dom tacklar försvarsspelet över hela banan. Och att laget jobbar ihop och förstår varann.
Låst ämne