1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2361946

Sv: Apropå nånting...
Vet inte om jag håller med om att Malmö är så dåliga. Av botten fem anser jag att dem var bästa laget i fjol. De har ändå en stabil grund på SHL-nivå. Sedan har de inte förstärkt så jättemycket inför säsongen, men det i sig behöver ju inte vara dåligt. Vi vet ju inte om HV71, Linköping och Brynäs jättebyggen håller, med Malmö vet man vad man får och de är inte fy skam.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rent materialmässigt tycker jag också att vi är jämna med många av de lag som rabblats upp. Vi får mycket minus på målvaktssidan, men som den notoriske optimisten jag är delar jag inte alla domedagstankar som florerat sedan Rautio blev klar. Har tilltro att vi har en relativt stabil uppsättning med JJ på uppgång, och Rautio som är prövat stabil i SHL (inte som Raja). Med andra ord: Tycker vi har en liiiten fördel mot lag som Malmö, IKO, LHC.

Det jag dock väger in jättejättejättemycket, är att jag tror vi också har +1 på många av plastbyggena i form av publiken. Timrå klarade ett existenskval förra säsongen med bravur, bara det skapade sammanhållning. PLUS att vi fått hem en hop av, inte bara kvalitetsvärvningar, utan spelare med timråhjärtan! Jag tror detta kommer skapa en så magisk inramning av publikfest i kombo med kämpaglöd/hockeydynamit på isen att det ger oss en reell fördel. Tänk en halvtom arena i Malmö eller Linköping efter lite knackiga resultat, där gör publiken laget.

I mitt huvud är vi ett kollektiv som tillsammans kommer bjuda på en riktigt rolig säsong, med timråögon sett.
Kommentera