1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2361957

Sv: Apropå nånting...
Rent materialmässigt tycker jag också att vi är jämna med många av de lag som rabblats upp. Vi får mycket minus på målvaktssidan, men som den notoriske optimisten jag är delar jag inte alla domedagstankar som florerat sedan Rautio blev klar. Har tilltro att vi har en relativt stabil uppsättning med JJ på uppgång, och Rautio som är prövat stabil i SHL (inte som Raja). Med andra ord: Tycker vi har en liiiten fördel mot lag som Malmö, IKO, LHC.

Det jag dock väger in jättejättejättemycket, är att jag tror vi också har +1 på många av plastbyggena i form av publiken. Timrå klarade ett existenskval förra säsongen med bravur, bara det skapade sammanhållning. PLUS att vi fått hem en hop av, inte bara kvalitetsvärvningar, utan spelare med timråhjärtan! Jag tror detta kommer skapa en så magisk inramning av publikfest i kombo med kämpaglöd/hockeydynamit på isen att det ger oss en reell fördel. Tänk en halvtom arena i Malmö eller Linköping efter lite knackiga resultat, där gör publiken laget.

I mitt huvud är vi ett kollektiv som tillsammans kommer bjuda på en riktigt rolig säsong, med timråögon sett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Väl rutet!
Min enda förväntan på säsongen är att vi inte behöver kvala och att vi får se ”timråhockey” där laget bara kör och kämpar ända in i slutet.

Får vi det så tror jag att publiken kommer att tända till rejält och att vi får ett riktigt fint snitt tillsammans med ett jävla ös, kanske tillräckligt för en play-in, men det är en bonus.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: ja vore klart önskvärt att om vi kunde bli ett sånt där ruggigt starkt hemmalag igen
Kommentera