1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577894 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2361994

Sv: Apropå nånting...
empa11: Väl rutet!
Min enda förväntan på säsongen är att vi inte behöver kvala och att vi får se ”timråhockey” där laget bara kör och kämpar ända in i slutet.

Får vi det så tror jag att publiken kommer att tända till rejält och att vi får ett riktigt fint snitt tillsammans med ett jävla ös, kanske tillräckligt för en play-in, men det är en bonus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Äh vad blygsamt. Slutar vi på 12e plats med detta lag blir jag besviken. Jag vill jävlar i mig se lite slutspelshockey iaf. Top 8a får det bli. Jag är dock en människa som alltid ha för hög tro på livet rent generellt så är mest besviken dagarna i ända. Så kanske även i detta fall. Men nog borde man kunna sikta på slutspel, det tycker jag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Håller helt med. Allt ovanför kvalstrecket kommer vara klart godkänt, i en era av att försöka etablera sig på riktigt i SHL. Sen hoppas man ju såklart på mer med, men det enda vitala egentligen är att få ett andrum från dessa kval, och fortsätta bygga den identitet vi egentligen börjat med på riktigt denna säsong.

Västra kommer vara grymma, sittplats kommer göra sitt, många timråälskande företag i logerna, spelarmaterial som kämpar för mer än sitt lönekuvert, och inte minst en organisation med framtidsmål. Galet hoppfull!

Kan ju såklart gå åt helvete, men kommer fortfarande leva på denna tro så länge jag kan. Var riktigt längesen den infann sig.
Kommentera