1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2364550

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Såja. Du må komma från en stad som i stort sett helt saknar idrottstradition. Men är du i finrummet får du försöka uppföra dig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det här forumet är verkligen spännande. Man kan be folk dra åt helvete, vara skadeglada över skilsmässor, drog och alkoholmissbruk och komma undan med det. Men om man råkar nämna att någon är överviktig så blir det livat värre. Jag förstår verkligen inte… Skit samma, tre fantastiskt värdefulla poäng mot kvalificerat motstånd. Livet leker och solen skiner. Hurra!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Många hårda omdömen - nu kunde jag inte se matchen men i andra träningsmatchen så håller man ju fortfarande och testar formationer och börjar slipa på vissa detaljer och spelidéer. Känns aaaaaningen tidigt att döma ut laget i det här läget, speciellt så länge de vinner…
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hoppas för gudsskull att man inte är nöjd med matchen ikväll.

Ja det är en träningsmatch mot ett lag som är rankat betydligt sämre än oss så man förväntade sig inte särskilt mycket.

Samtidigt så är det en Cup som vi borde satsa på för att vinna, nog med det hära lalleriet. När backar plötsligt blir forwards och drar på sig massa onödigt skit och när ett bottenlag lyckas göra enkla mål på de få chanser de fick medans man själv blåste så jävla många målchanser så måste man göra något.


.. Man är fan rädd att man ska hamna samma plats där man var förra året när man ser sånt här även fast de bara är försäsong.


Glad att Rattie fick matchstraff dock :-)
Kommentera