1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2364648

Sv: Apropå nånting...
Jag får en känsla av att Alvarez helt klart spelar på Wedins tänkta plats och han är fullt medveten om det.

Skulle tanken vara att han ska spela med Hanzel och Halloran så hade han kämpat mer. Visst hela laget igår hade stundtals en rätt dålig dag. Det ska definitivt ha varit mer överlägsna med Alvarez han saknar ju tempot helt, kommer inte finnas en chans att han kommer klara SHL bättre denna säsong. Åldern har tyvärr kommit ikapp honom och han är inte den rivige spelare han en gång var.

Jag hoppas verkligen ledningen varit tydlig med honom att han kommer få agera 13:e 14:e forward, baserat på hur bra Johansson tar sin chans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lungan: Tycker det är väldigt dumt att vara tydlig från ledningen med vart i hierarkin man ska spela. Bäst lag spelar varje kväll, oavsett namn på ryggen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Återigen, det dras många och stora växlar av att Timrå inte kör över SH igår. Tycker det känns som ett klokt upplägg att inte börja med stenhårda träningsmatcher. Enl Ante var de halvvägs genom planen att sätta grundspelet efter Brynäsmatchen och är nog inte fel att möta SH och fila detaljer nu när lirarna är nertränade istället för att gå ut och slåss med Rattie. Och även om de inte tokpeakar vid premiären så är de ohyggligt mycjet bättre förberedda i år än i fjol när hela försäsongen försvann.
Kommentera