1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2365689

Sv: Apropå nånting...
Zambonin: Då kanske han kan uttala sig på ett annat sätt? Han kan till exempel säga: "NHL är prio just nu. Jonte känner en sån extrem revanschlusta efter förra säsongens skador och sjukdomar som förstörde merparten av den. Han känner att han kan tredubbla poängskörden om han bara får chansen igen!"

Just det där uttalandet som han gick ut med pissar just nu på Timråsupportrarna. Som om Timrå är en sämre klubb än någon klubb i NL. Vi skulle spöa skiten ur Zürich, Zug och Davos.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det du säger är ju stämmer ju. Det slår ju lite hål på mim tes. Men agenter är nog hala som ålar, jag tror sällan dom går ut i media med uppgifter utan en baktanke.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Släpp det där. Elefalk är en pengakåt sprätt med noll känslor för Timrå. Men det är ju för fan inte honom vi ska värva och ska jag vara ärlig tror jag han uttrycker en hel del frustration över att ha en stjärnspelare han har minimalt inflytande över. För jag tror Jonte är ett unikum och att han bryr sig mycket lite om nåt annat än sitt eget hjärta. Det säger "Följa drömmen om NHL" i första hand men inte till vilket pris som helst. Så då säger det hjärtat "Timrå IK" i andra hand. Var så säker. Elefalk gör såklart vad han kan för sina intressen men har svårt att tro att det har så stor betydelse i slutändan
Kommentera