1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580093 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2367165

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Lyssnade lite på Hockeypuls maffiga SHL special. Vi verkar få bli underdogs kommande säsong där vi tippas få kvala i år igen. Även enligt Hockeysverige så tippas vi få kvala. Vi hoppas vår utdömda back och målvaktssida täpper till truten på alla skeptiker då.
Även till viss del mig som ocksår skeptisk över framförallt JJ och Rautio som våran sista utpost.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Några underdogs blir vi tyvärr inte i år. Bara att kolla oddsen på större spelsidor för att se vilka som är jättefavoriter till kval på förhand.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Absolut det viktigaste som jag ser det, är ödmjukheten och att vi verkligen tar oss an uppgiften till hundra procent direkt från start och hela vägen in i kaklet. Minns att jag sa för några månader sen att vi skulle hamna sjua eller åtta. Det tror jag fortfarande. Vi måste även vara realist, inte klappa oss på bröstet och tro att vi är så duktiga. Då är vi verkligen illa ute. Men som Sanny sa efter fjärde matchen: det här laget kämpar och ställer upp för varann, ett kännetecken för Timrå IK. Hoppas och tror på en fantastisk säsong.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Triss i inlägg men även Tränarsidan är man skeptisk mot. Ka väl hålla med där att det är ovisst med endast Ante som egentligen har några meriter att tala om. Jag hade väl helst sett nån mer meriterad tränare till i tränarkonstelationen. Men tiden får utvisa om Nubben som satt ihop ledarsidan lyckats träffa rätt eller inte.
Låst ämne