1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581611 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2367999

Sv: Försäsong 2022
kulltorp: Ja hur va de nu vilka huven skulle rulla o vilka skulle kölhalas härinne om infon om Jonte!!! Jag har nämnt detta sedan han blev freeagent o jag har vetat om att han skulle spela för oss i minst 4 veckor och det har jag nämnt för Sputnik o nomaden så jag handskades inte ovarsamt med någon sanning som en del har antytt!!! Men jag fick inte yppa ngt 😇😎 men jag har ju hintat lite då o då!! Men hoppas att alla härinne är glada o lyckliga för de blir en sanslös sässe säger Lilla farbrorn 🤣😎🤗
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Jamen hörrni, vilken dagjävel det blev ändå!
Dahlén är ett unikum.
Det går inte att nog påpeka hans impact på vår klubb. Beslutet han tog runt årsskiftet 17/18, när han återhämtningsspelat sig i form efter körtelfebern och "borde" ha gått till SHL (FBK var det va?) men beslöt sig för att köra hela säsongen i Timrå är nog den enskilt största anledningen till att vi är en SHL-klubb idag. Där sattes SHL-bollningen i rullning igen, efter att ha legat totalt still och mossbeklädd sen utträdet.
Han drar till Nordamerika igen, Timrå åker ur.

Sen kommer han tillbaka på nytt och spelar två allsvenska säsonger, varav den sista blir ett rent defileringståg. Anledningen till detta: spelare som beslutar sig för att köra en säsong till i Timrå. Stor anledning till detta: Dahlén.

Och nu får han, till slut, spela den SHL-hockey han redan borde ha avverkat ett par säsonger av. I ett Timrå som på egna ben (men med anden av #54 svävandes i NHC:s katakomber) äntligen lyckats undvika nedflyttning.
Och nu kommer han till ett nygammalt, uppdaterat och profilstarkt Timrå. Lander är den obestridliga Kaptenen. Wedin och Pettersson beprövade SHL-poängmakare. Hanzl Härföraren vid det som i historieböckerna kommer kallas "Slakten av Stockholmshockeyn".
Allt som fattades var Presidenten.

Hur lite överraskande den här dagen egentligen var är det ändå en dag av glädjevrål. Antalet SMS som regnat in under dagen av typen "Jaaaaa!!!", "Gsjbxfjkt!!!1?", eller för den delen "Grattis! Nu blir ni fan inte roliga att tas med i vinter 😢" är otaliga.

Ja, fy faen. Vilken jävla dag.

Nu jävlar kör vi skiten ur SHL. Varenda 500-miljonersarena ska stinka av diesel och hemmabackars bromsspårsfillingar. Let's go!
Låst ämne