1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581061 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2370741

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Men för att vara seriös, det är ju inte mer än rätt att priserna ska skilja. Tillgång och efterfrågan. Sen är det väldigt märkligt upplagt med elområdena som de är. Det funkar liksom inte att ha skarpa gränser på det viset, då skulle jag hellre se olika delar inom varsitt elområde.
T.ex. skulle antagligen Storstockholm bli dyrast i elområde 3, medan forsmarksområdet skulle gå in på billigaste inom elområde 3.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Privatpersoner i Arjeplog och Jokkmokks kommuner borde närmast få betalt för den el de förbrukar. ;-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag har tagit fram spåkulan!
Här är några förutsägelser som jag dropar nu, ta det för vad det är: Ett helhjärtat försök till halvkul skämt där undertecknad -om jag får rätt på något- kommer att svimma av min egen förmåga att se in i framtiden.

Håll till godo!

EMIL PETTERSSON VINNER POÄNGLIGAN:
Emil P kommer spela hela säsongen i den enda kedjan som inte kommer förändras (förutom 5 matcher i Januari då Lander är borta efter att ha täckt ett skott med höger fot). Från sin position i spelformerna 5v5 och PP gör Emil P inte mindre än 55 poäng och vinner SHLs poängliga.

ALBIN LUNDIN LÄMNAR LAGET
Albin Lundin kommer att ha en tuff säsong. Från att ha varit den självklara stjärncentern för 2 år sedan till att bli gjuten som vinge i tredjeline där poängmaskineriet aldrig lyckas komma igång igen. Inte ens som en del av ett av ligans bästa PP får han sitt spel att helt fungera. Det här kommer göra honom missnöjd, han känner själv att han är en center och vill ha den platsen men tyvärr, Ante är stenhård. Lundin och Timrå bryter därför sitt kontrakt i samförstånd mellan Röglematchen 14/12-Leksandmatchen 26/12 och Lundin presenteras kort därefter som Djurgårdens nästa stjärnvärvning i sin jakt på SHL.

DAHLÉN VINNER INTERNA ASSISTLIGAN
Jonte kommer tyvärr utanför topp3 i SHLs poängliga men vinner däremot Timrå Iks interna Assistliga med stor marginal (35ass) (10 mål)
Det kommer dock att bli en långlivad ”sanning” att han kunde vunnit alla tre poängligorna (både internt och för SHL) om han varit mer egoistiskt och inte gett bort så många öppna kassar till Boyce och Emil P, samt några öppna mål där han istället valde att passa och chansen runnit ut i sanden.

BOYCE GÖR SIN POÄNGBÄSTA SÄSONG – SPETSNIVÅER
Trotjänaren, konstanten Jeremy Boyce kommer att logga minst istid av alla forwards i Timrå IK men trots detta så kommer han att göra sin poängbästa säsong på länge då han tangerar sin säsong 19/20 med 15 poäng. (6+10 (4 mål i tom bur, 2 i BP)) Detta gör att hans poängsnitt sett till spelade minuter är i paritet med.. Jonathan Dahlén!

SSSbS (Skägget Svenssons Stora bakSlag)
Jag är ledsen att behöva berätta det och det här bär mig emot. Ända sedan värvningen av Pelle har jag både försvarat och hyllat honom utan minsta uns av tvivel, men så i år när alla hyllar och förväntar sig backgeneralinsatser likt Koskinen från #2 så går det tyvärr åt skogen. Det svåra andra året i högstaligan blir en tung realitycheck för Virserumsprodukten, han är inte katastrofal men halkar långsamt längre och längre ned i hierarkin för att till sist i början av februari få nöta läktare då Kapanen har agerat på marknaden och plockat in inte en, inte två utan tre habila backar!
Per Svensson lägger skridskorna på hyllan när säsongen är klar.
Tack för tre magiska år!

EHT BLIR TIMRÅS FALL
Timrå IK får en drömstart på säsongen och leder ligan när juluppehållet tar vid. Till Schweiz turnering kallas inte mindre än 7 Timråspelare in till sina landslag (Eronen, Hanzl, Strömberg, Jonte, Lander, EP, Wedda) och efter juluppehållet är laget inte att känna igen. Vi halkar därför ner från en stabil serieledning till en habil 7e placering, vi tar oss till kvartsfinal efter att ha slagit ut Örebro och alla i Medelpad är nöjda och laddade inför kommande säsong 23/24!
Kommentera