1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581189 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2371306

Sv: Försäsong 2022
Captain Crash: Men vad vet vi egentligen om det? Baserat på vad som kan ses i Bakom tallarna? Det säger väl inte mycket?
Jag gissar att man dragit lärdom av avslutningen av förra säsongen. Det mentala skulle det förvåna mig om man slarvar med redan från början 22/23…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Ojh-Ajh: Mm, som jag älskar dessa … avslutningar som många okynnesanvänder. Och så många frågor. Jag vet vad vad jag vet och inte vet, och du vet vad du vet och inte vet. Vad vi vet vet jag ej.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Ojh-Ajh: Jag minns ifjol att jag reagerade på att i Nubbenchatten på hemsidan så berättade han att dom har samarbete med ett företag som sysslar med idrottspsykologi och att även fast dom inte jobbar i klubben så finns det möjlighet för spelarna att få prata med någon där. (Alltså samma företag som vars VD senare kom in i båset) Inte långt därefter i en intervju med Lodin berättade han att det hade varit skönt att ha en mental coach att gå till men att han inte visste om det finns någon sådan kopplad till klubben.

Om inte Lodin är ensam om att ha missat infon om att den här ”servicen” erbjöds så har man alltså haft ett samarbete med ett företag som spelare inte vetat om att dom kan nyttja.

Som bekant kom sedan denne VD som jag nu inte minns namnet på in och hjälpte oss stort i kvalet. Det vittnar alla inblandade om. Ändå har man inte en uttalad idrottspsykolog/mental coach med i ledarteamet från start nu kommande säsong. På något sätt känns det väldigt typiskt, kropparna ska tränas men hjärnan är det inte lika noga med.
Antagligen finns väl samarbetet med ”Psykologföretaget” kvar som konsulter utanför klubben och att informationen är tydlig med att den här servicen erbjuds.
Låst ämne