1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2371303

Sv: Försäsong 2022
angeroath: Om ditt huvudsakliga huvudbry är avsaknad av modern teknologi och psykologi, varför skrev du inte det från första början? Vad har tränarna ens med det att göra, det ligger på klubbnivå. För du började babbla på om icke-rutin (sen kan man alltid argumentera över vad rutin är) och Marklund och allt vad det nu var.

Men med det sagt, jag håller med dig vad gäller teknologi, psykologi. Vill även addera statistik och scouting kring motståndare. Den som vet mest vinner mest, eller hur var det Svenska Spel sa..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Captain Crash:

Om Timrå ska ta in en person som jobbar med psykologi, så ska det vara en legitimerad psykolog inriktad på idrottspsykologi.


Sportvärlden vimlar av självtitulerade "mentala coacher" och all möjlig sorts kvacksalvare, det är inte vad Timrå IK behöver.

Om Timrå tar in en legitimerad psykolog skulle på heltid vore det banbrytande.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Captain Crash: Men vad vet vi egentligen om det? Baserat på vad som kan ses i Bakom tallarna? Det säger väl inte mycket?
Jag gissar att man dragit lärdom av avslutningen av förra säsongen. Det mentala skulle det förvåna mig om man slarvar med redan från början 22/23…
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Captain Crash: det var med i mitt ursprungliga inlägg, men fokus hamnade inte där utan det började diskuteras annat så försökte styra tillbaks det till mitt största problem med tränarsidan.

Ja men verkligen, kanske är det den rollen som Molinder ska fylla? Det har isf inte kommunicerats utåt vad jag sett och följdfrågan blir då om han har kompetensen som krävs. Som sagt en tydligare satsning på den biten skulle ge oss ett bättre utgångsläge, sen förstår även jag att det handlar om pengar.. :)
Låst ämne