1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581601 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2371313

Sv: Försäsong 2022
Antes dator har nog sett sina bästa dagar. Men det var en ny på ingång som jag förstod det. Dock undrar jag varför man håller genomgångar på svenska? Ante verkar ju kunna engelska, är det av ren bekvämlighet och man tänker att det är så pass få som inte kan svenska att det blir bra ändå i det stora hela? Och skulle dom inte kunna ha en skärm bakom plexit ute på isen som är kopplad till en ipad, så kan dom träna direkt på vad de snackar om direkt medans det är färskt i minnet? Såg inte helt optimalt ut att sitta där i omklädningsrummet. Här borde klubben kunna ge ledarteamet bättre förutsättningar.

Kul att se hur dom jobbar bakom kulisserna hur som helst.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Labban: Reagerade också på att de pratade svenska i omklädningsrummet vid genomgången. LaLeggia, Hanzl, Halloran och Eronen är väl de som inte kan svenska speciellt bra? Glömde jag någon nu? De kanske pratar om det internt efteråt, svenska spelare som vidareförmedlar till de utländska, vad vet jag.

Edit: Ser att någon har skrivit om detta redan :)
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Labban: Vissa spelare och ledare går igenom på Engelska med utländska spelarna efter genomgången. Det här är också ett sätt att lära de utländska spelare lite svenska också. Om ante pekar på en forward som forecheckar och berättar att han ska åka mer centralt så hör Halloran det t ex. Hockey är ett Universalt språk.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Labban: skulle Ante ta det på engelska så skulle ju Jeremy inte få en lugn stund.
Låst ämne