1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581748 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2372491

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hur många poäng hade Lodin i kvalet och hur stor inverkan skulle du säga att han hade på exempelvis ElHanz's produktion?

Nu argumenterar jag inte för att Alvarez ska peta E.P, DalleBalle, Wedda...
Men inte fasiken har han skämt ut sig oavsett vart han spelet hittills i år. Nån måtta får det väl ändå vara.
Personligen kan jag nästan tycka att han gjort det såpass bra i kontrast till vissa andra att han åtminstone förtjänar spela ett hack högre upp i hierarkin än fjärde.

Tycker du inte själv det blir tröttsamt att gnälla över samma spelare dagarna i ända tills de antingen går i pension eller byter lag förresten?
I Alvarez fall räcker det ju nästan med att inte upphört att existera för att få en släng av Ollesleven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Jag tänker inte dra upp hela listan du publicerade med spelarbetyg inför säsongen 20/21, några prickar du in och några inte. Överlag en superbra genomgång! Men där håller du Alvarez som ”personlig favorit” och ger honom 3,5/5 i betyg och du ger Lodin 2,5 i betyg med kommentaren att det enda du gillar med honom är tekniken.

Förstår att det är frustrerande när någon sågar ens favoritspelare men det kan ju vara så att känslor har en oproportionerligt stor inverkan på vilket betyg man ger en spelare. Kanske är Alvarez inte så dålig som jag framhäver honom och kanske är han inte fullt så bra som du framhäver honom?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Jag vill inte komma här och hota med polisen när det går dåligt i en diskussion på internet men jag tror faktiskt att det kan vara kriminellt att jämföra Viktor Lodin med Alvarez.
Kommentera