1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2372466

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Nu har ju alvarez i princip bara spelat med våra toppspelare eftersom Wedin är skadad. Jag vet inte, har han nån enstaka assist? Sen ska man inte bedöma honom utefter vad han producerar i form av poäng eftersom han kommer att husera i en fjärdelina som bara ska spela 0-0 och käka tid. Därför tycker jag det är mer rättvist att bedöma honom utefter arbetsprestation och där vidhåller jag att han inte är i närheten av att vara på en nivå som är acceptabel för SHL. I offensiv zon finns det ljusglimtar där han kan hålla puck efter sargerna ibland och skapa utrymme för lagkamrater men vår fjärdelina kommer inte att spela mycket i offensiv zon. Vi får väl se hur mycket istid han i slutänden får. Ingen kan komma och säga att han inte fått chansen att visa upp sig iallafall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hur många poäng hade Lodin i kvalet och hur stor inverkan skulle du säga att han hade på exempelvis ElHanz's produktion?

Nu argumenterar jag inte för att Alvarez ska peta E.P, DalleBalle, Wedda...
Men inte fasiken har han skämt ut sig oavsett vart han spelet hittills i år. Nån måtta får det väl ändå vara.
Personligen kan jag nästan tycka att han gjort det såpass bra i kontrast till vissa andra att han åtminstone förtjänar spela ett hack högre upp i hierarkin än fjärde.

Tycker du inte själv det blir tröttsamt att gnälla över samma spelare dagarna i ända tills de antingen går i pension eller byter lag förresten?
I Alvarez fall räcker det ju nästan med att inte upphört att existera för att få en släng av Ollesleven.
Kommentera