1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581250 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2372572

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Nu är ju jag jävig i frågan med, men vill förtydliga varför jag anser att han har personlig vendetta i senaste utspelet:

Arena: Den här är svår att prata mot. Han har full rätt att tycka som han gör. Kan inte säga mycket om temperaturen i omkl.rum då jag bara varit inne där som hastigast. Har dock svårt att se att vår arena förtjänar ett + av enbart den anledningen. Jag har sett hockey samtliga SHL-arenor, förutom Örebro och BEEE-GEEE. Atmosfärsmässigt är vi absolut inte sämst. Inte bäst, men Saab, Monitor Herp, Malmö Arena, Hovet, Vida håller jag alla lägre stående, eller i bästa fall likvärdiga.

Fans: Snuttigt Dicken. Vi kanske inte är lika bra på att apvråla på ett påskkravall-manér så fort ett domslut går mot oss, som dina kära ”fina grabbar”, men både uppslutning och stöttning oavsett resultat är ljusår bättre än vad DIF någonsin kommer mäkta med. Att Sanny fick pausa intervjun i kvalet för att fascineras över trycket i arenan, samt för att han knappt hörde vad han själv sa har jag typ aldrig stött på, om de så varit match 7 i en SM-final. Att vi också kämpar på oavsett serietillhörighet och motgångar plastlagen bara kan drömma mardrömmar om kan man också förbise om man fortfarande är butthurt. Som sagt, orten Timrå har ~10.000 invånare. Klubben Timrå berör LÅNGT fler än så med sitt fanskap.

Matchtröjor: Rätt svårt att klanka ner på hans subjektiva åsikt. Vet inte vad det är som genererar endast 1+, men hoppas innerligt att han har senapströjorna hos Skellefteå+Luleå, IKOs div.6-tröjor, Örebros+Malmös Björnligankitt på samma nivå i så fall.

Sammantaget: Det GÅR att faktiskt tycka som Dick gör. Men tror det ska till en väldigt speciell form av irritation för att komma till hans slutsats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vi ses i Göteborg rabbuslingar 🥳
Hört ja en skål 🥃
Forza Timrå IK mot SM-GULD 22/23 🍾
Kommentera