1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2374648

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Nyförvärv under säsong sker ju jämnt. Det är ju något spelare måste kunna hantera.

3 års kontrakt med en spelare under 22 år från Finland? Måste vara en ruggig talang då isåfall, för inte kommer vi skriva 3 år med nån oprövad finne….
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kattan: Ja och en backsida med endast 6 seniorbackar dessutom, tror inte nån back kommer sätta dig mot det i så fall. Tror det är skillnad på att vara ett topplag som går bra och egentligen har fullt lag men värvar bara för att man kan och rubba balansen i laget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: kontraktstiden är väl lite mycket kanske. Tänker mest på NHL-avtalet där. Gör denna finne succé nästa år så kommer NHL knacka på. Vad är det avtalet innebär nu? 6-8milj i ersättning?

Kan rabbla upp alla backtalanger som kan vara av intresse för Timrå lite senare ikväll när barnen sover. Jag har rätt bra koll på finska ligan hihi.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: När (om) vi får in en back så är det viktigaste att vi har täckning när skador uppstår. Ska vi börja jaga en back när en skada redan inträffat så kan vi förmodligen skippa nyförvärv helt och hållet om det inte är en allvarlig skada eftersom vi lär få tillbaka spelaren innan vi ens hittat nåt på marknaden. Under tiden sliter vi hårt på dom få backarna vi redan har. Helt övertygad om att Kapanen kan se både ett och två steg framåt här och värva något snart.

Vore fint om vi kunde hitta nån som kan klocka 15 min per match utan att göra bort sig helt. Inga skräplån från allsvenskan tack.
Kommentera