1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2379015

Sv: Apropå nånting...
Varför är det ens en diskussion om blåa ställ? Dom som bryr sig är folk som minns tiden innan Timrå IK. Min generation (född 89) har alltid sett Timrå som röd och vit och inget annat och ungdomar i närområdet idag förknippar röd och vit med Timrå IK.

Bygg vidare på det röd-vita. Ta "patent" på färgerna och jobba för att hela landet ska se oss som dom enda rödvita, lite som göteborgs sparkbollsklubb kallar sig själv blåvitt. Det hade byggt varumärke mer än att hedra fornstora dar.

Alla våra ramsor är redan röd och vit. Andra klubbar som har samma färger har alltid någon 3e färg också. Röd och vit har alltid varit en stolthet för mig, att börja blanda in blått hade tagit bort lite av det fina tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: för min generation, 60talister, så är det rött,vitt och blått! Men jag håller med om att det räcker med rött och vitt på stället!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Så det är du och din generation som sätter reglerna för hur det ska vara, ja men då vet vi alla andra som inte tillhör din generation det, så det är lika bra att vara tyst för oss andra i detta forum.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Ett blått ställ kommer vi troligtvis aldrig ha. Men blåa inslag som vi har nu ser jag inget problem i.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Finns ramsor som nämner rödvitblå också :)

Våra färger är rött, vitt och blått, det är helt enkelt fakta. Det är bara att ta en titt i shoppen så ser ni att det är blått på massor av merch.

Likaväl som att Djurgårdens färger är röd, gul och blå fast de kallas ”blåränderna”.
Det är inte något konstigt, och inte ens en diskussion tycker jag. Sen står det var och en fritt att tycka och tänka kring vilka färger man vill ha i matchstället.

Sen vet jag inte om du kan tala för att hela ”din” generation tycker Timrå bara är röda och vita, med tanke på att det stod ett gäng som nog kan räknas till din generation i blåa Timråjackor förra torsdagen.
Kommentera