1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2379027

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Så det är du och din generation som sätter reglerna för hur det ska vara, ja men då vet vi alla andra som inte tillhör din generation det, så det är lika bra att vara tyst för oss andra i detta forum.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: skönt inlägg, bra att du tolkar mitt inlägg på det mest negativa sätt möjligt. Du visar visdom i din ålder och om du (liksom jag) är representanter för våra generationer är det nog bäst om du bara är tyst faktiskt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Haha, nu drar vi lite i handbromsen på "hetsbilen".

Jag tänker så här jag.
Timrå IK har under en lång tid haft en rivalitet med IF Sundsvall Hockey, jag vet att IFSH därför är ett "blått" skynke för vissa, men det är rimligen bättre att låta IFSH bli Timrås farmarlag på riktigt.

Precis som att väldigt få ser IFK mot GIF Sundsvall som en rivalitet idag, så får det bli Timrå allena på hockeytronen. Det här är också något som sker mer och mer rent av sig själv då föreningarnas representationslag är på så skilda nivåer.

Att då på riktigt bete sig som Medelpads lag i Medelpads färger på ett tredjeställ behöver inte vara en "retrogrej" det kan istället vara något nytt, som inte är lika ologiskt som en röd örn.

På riktigt, vem kom på den röda örnen? Det skulle vara intressant att läsa om.
Kommentera