1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2382829

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2022-10-01
Olle: varför måste vi alltid få möta lag som nyss förlorat och ska hålla på och vara revanschsugna och ha sig. Vinn mot de andra jävla lagen och var lagom proppmätt och ointresserad mot oss istället 😉
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2022-10-01
JanneH: Min uppfattning efter de fem första omgångarna är att Timrå kommer undan med klart godkänt. Tre vinster och totalt sju poäng är ett bra resultat, om man ser till motståndet.

Däremot tycker jag att det är tydligt att de ledande spelarna inte är samspelta ännu. Lander, Wedin, Pettersson, Halloran, Hanzl och Dahlén är alla högklassiga spelare, men än så länge presterar de snarare som individer än som ett kollektiv. Och annat är väl inte heller att vänta. Trots allt spelade de i olika klubbar förra året, och det tar tid att hitta kemin. Jag ska vara tråkig och yttra ordet tålamod. Timrå kommer bli bättre ju längre säsongen lyder.

Samtidigt bör man komma ihåg att SHL är en av de bästa hockeyligorna i världen och bättre i år än på mycket länge. Även om Timrå rustat med spelare av hög kvalitet så ställs de i match efter match mot andra högklassiga spelare. Det finns inga lätta matcher i årets upplaga av SHL och hur mycket jag än gillar Jonathan Dahlén vågar jag redan nu säga att han inte kommer ha sin tredje raka säsong i Timrå där han producerar över 70 poäng.

Med det sagt så tror jag på laget, men jag är inställd på att det kommer ta tid innan spelet verkligen sitter och jag räknar inte med att laget kommer tillhöra yttersta toppen. Däremot tror jag på en betydligt roligare säsong än ifjol, och när grundserien avslutas ska det förhoppningsvis vara med Timrå som ett slutspelslag.
Låst ämne